مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن اقرارنامه محضری و سازش

با سلام همسر بنده 5 روز قبل مهریه اش را از طریق ثبت اجرا گذاشته است و 4 روز قبل برگه لازم الاجرا از اداره ثبت اسناد و املاک کشور برای امده،پدر بنده بدون قرار داد و مبایعه نامه و دریافت پول از من و به جهت دوست داشتن و اعتماد به من 4 سال قبل 3 دنگ از ساختمان خود را با اقرار نامه و وکالت فروش محضری به من داده الان با دانستن اینکه اقرار نامه و وکالت فروش و مدارک شناسایی من دست همسرم است می توانم با پدرم به محضر بروم و اقرارنامه را باطل کنم و راهی دارم که با همسرم سازش کنم و با دادن امتیاز به او دوباره زندگی خود راشروع کنم چون همسر و زندگی خود را دوست دارم

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بله در اجرای ثبت امکان سازش وجود دارد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بخش اول سوال نیاز به بررسی اقرارنامه ووکالتنامه دارد معمولا امکان برگرداندن دارد.بخش دوم توافق دست طرفین میباشد

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

یک عدد منزل مسکونی جزو مستثنیات دین هست و قابل توقیف نیست،
هرگونه قرار داد مشروعی شما می‌توانید با همسرتان ببندید، و مشکلی ندارد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باید مفاد اقرار نامه مورد بررسی قرار بگیرد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر وکالتی باشه زوجه نمی‌تواند توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مسئله شما از جهات مختلفی قابل بررسی و گفتگو می‌باشد که در این گفتار نمی‌گنجد

�ا هر اموالی که به نام شما باشد زوجه می‌تواند توقیف نماید و مهریه خود را بردارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
شما میتوانید با صلح وسازش زندگی دوباره آغاز کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تلاش شما باید برای مستثنیات دین باشد راه حل های مختلفی متصور است . تماس بگیرید .

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اقرار نامه قابل رجوع نمی باشد.
وکالت نامه اگر بلاعزل باشد و بدون مدت باشد راهی برای بازگشت وجود ندارد.
وکالت در فروش به معنای مالکیت نیست و شما باید تشریفات انتقال سند را به استناد اقرار نامه و وکالت نامه انجام بدهید و سند مالکیت بگیرید و بعد از ان ملک به شما منتقل شده است.
هرگونه صلح و سازشی امکان پذیر می باشد و می توانید تعهدات خود را در مقابل یکدیگر در سند رسمی تنظیم کنید.

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

سلام اقرارنامه مشکلی برای اجرای ثبت ایجاد نمیکنه جای نگرانی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ امکان عودت وجود دارد . توجه داشته باشید که خانه مورد اشاره در متن سوال به شکل وکالتی منتقل شده است و اصلا انتقال مالکیتی صورت نگرفته است . بنابراین پدر شما می تواند از وکالت نامه استنکاف کند ؛ چرا که وکالت عقدی جایز است و قابل انحلال و از بین رفتن است و در گروه عقود لازم قرار ندارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سوال تکراری است و در گذشته به این پرسش به شکل کامل پاسخ داده شده است . همانطور که اشاره شد بله ؛ امکان عودت وجود دارد . توجه داشته باشید که خانه مورد اشاره در متن سوال به شکل وکالتی منتقل شده است و اصلا انتقال مالکیتی صورت نگرفته است . بنابراین پدر شما می تواند از وکالت نامه استنکاف کند ؛ چرا که وکالت عقدی جایز است و قابل انحلال و از بین رفتن است و در گروه عقود لازم قرار ندارد.

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، مشابه این پرونده را داشتم بايست دليل اصلی اجراي مهريه را توسط همسر خود جویا شوید تا بتوانید زندگی خود را احياء کنید در مورد ابطال اقرار نیز اثبات اقاله راهگشاست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

ابطال اقرار امکانپذیر نمیباشد اما راهکار های دیگری دارید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله وکالت را چنانچه بلاعزل هم باشد دو طرفه میتوانید اقدام به فسخ نمایید . و برای سازش نیز میتوانید اقدام نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اولا - اقرار نامه و وکالتنامه حاکی از فروش نیست. پدرتان می تواند بنام شخص دیگر سند بزند.
ثانیا- یک منزل مسکونی جزء مستثنیات دین است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما هرتوافقی را می توانید با همسرخود داشته باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال تکرار شده است. همانطور که در گذشته اشاره شد بله؛ امکان عودت وجود دارد. توجه داشته باشید که خانه مورد اشاره در متن سوال به شکل وکالتی منتقل شده است و اصلا انتقال مالکیتی صورت نگرفته است. بنابراین پدر شما می تواند از وکالت نامه استنکاف کند؛ چرا که وکالت عقدی جایز است و قابل انحلال و از بین رفتن است و در گروه عقود لازم قرار ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هرگونه قرار داد مشروعی شما می‌توانید با همسرتان ببندید، و مشکلی ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید
متنی تخصصی تنظیم گردد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردی شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.