مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه

سلام من به خاطر پول سودی که از کسی گرفته بودم در محضر اقرارنامه تنظیم کردم و سه دانگ ماشینم به ایشان اقرار دادم ایا ایشان با اقرارنامه میتواند ماشین من را ببرد؟ یا بنده میتوانم اقرار نامه را باطل کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام الان ایشان هم سند به نامش است و مالک مشاعی دارد بله

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

کتربر گرامی ابطال اسناد رسمی فرایند دشواری است و نیازمند بررسی متخصص و وکالت در دادرسی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اصولا
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
ربا باشد قابلیت ابطال وجود دارد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

باید توجه داشت که اگر اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود دارای ارزش بوده و اعتبار قانونی خواهد داشت. این نکته درباره اقرارنامه فروش یا واگذاری ملک نیز صدق می‌کند. در نتیجه اعتبار اقرارنامه رسمی با توجه به تنظیم آن در مراجع رسمی وابسته است

حتما در دادگاه کیفری تحت عنوان ربا شکایت شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر چیزی تحت عنوان عدول از اقرارنامه وجود ندارد زمانی که اقراری صورت گرفت نمی‌توان آن را پس گرفت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اثبات نمایید موضوع مشمول ماده 595 قانون مجازات اسلامی یعنی رباست قرارداد باطل است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح دادخواست خواهید داشت ولیکن احتمال اخذ نتیجه کم است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دفتر خدمات قضایی برای ثبت دادخواست مراجعه بنمائید.
در نظر داشته باشید که نتیجه قابل پیش‌بینی نمی‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ممکن است
بستگی به توافقات شما دارد
نیاز به بررسی مفاد اقرارنامه و جزئیات توافقات فی مابین است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رجوع از اقرار مسموع نیست
مفاد قرارداد حائز اهمیت است....