مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه محضری

سلام وقت بخیر
من چند وقت پیش بخشی از مهریه رو در ازای دریافت خانه به همسرم بخشیدم. با هم به دفتر خانه رفتیم و یک اقرار نامه هم تنظیم کردیم.دفتر خونه یک متنی رو بهمون داد، من برگه رو امضا کردم، معنی اجرت المثل رو نمی دونستم و خیلی هم بهش اهمیت ندادم و ظاهراً علاوه بر مهریه، اجرت المثل و نفقه 20 سال زندگیم رو هم تو اون برگه ابرا کردم.
بعداً متوجه شدم که نباید نفقه و اجرت المثل رو ابرا می کردم.
الان که متوجه شدم آیا من و همسرم می تونیم متن اقرار نامه رو دوباره تنظیم کنیم و قبلی رو باطل کنیم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نفقه را قبلا گرفته اید و گذشت زمان 20 سال دلیل بر پرداخت است پس روی نفقه ی گذشته حساب باز نکنید ولی اجرت المثل قضیه اش جداست که آن هم شرایط خاص خود را دارد