مشاوره حقوقی رایگان - ابطال اقرارنامه محضری

من پیمانکار هستم قراردادی با یک شرکت دولتی داشتم که در اردیبهشت 1400 تمام شده و کارفرما بعلت نداشتن اعتبار پول منو نداده . مراجعات و مزاحمت‌های فراوان طلبکارها باعث شد که با عجله به اونها اقرار نامه غیر مالی بدم .الان اعتبار آمده و من بررسی کردم چند تا از اقرارنامه ها اشتباه زیادی از نظر مبلغ دارن برای ابطال آنها چکار باید بکنم .ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست ابطال اقرارنامه های رسمی را از طریق مراجع قضایی درخواست نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مطالبات طبق قرارداد و اقرار نامه قابل مطالبه است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انکار بعد از اقرار پذیرفته نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی ، نیاز به بررسی اقرارنامه و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به شورای حل اختلاف کارگری محل خدمت خود شکایت کنید