مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام چند روز پیش رفتیم یک شرکتی به نام .... بعد آنجا مشاوره شدیم(این شرکت درباره کسب و کار اینترنتی است)به ما گفتند که شما نیاز نیست یک هزار تومانی از جیب تون بدین و نه کارت ملی خواستند نه شناسنامه به ما می گفتند اگه پولی دهید طبق قانون ایران این شرکت باید جمع شود آموزش فروش محصولات را دادند و به می گفتند که با هر فروش پورسانت بگیریم می خواستم ببینم این کار کلاهبرداری است چگونه بفهمم کلاهبرداری است یا نیست چون مجوز هم دارن پیام بدیم به پلیس فتا پیامش میاد که مجوز صحیح است در کل اسمش بازاریابی شبکه است هر نفر دو تا سه تا آدم می اورد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور با یک وکیل مشورت نمایید و به پلیس فتا رجوع کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تحقیقات کافی در خصوص آن انجام دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است اگر مطمان نیستید در سایت های نا معتبر که ناشناخته هستند وارد کار تجاری نشوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر پلیس فتا فعلا کاری نمیکند باید دقت کافی داشته باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام تا زمانی که شرکتی جرمی مرتکب نشده است صحیح و سلامت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این که کلاهبرداری است یا خیر معلوم نیست تا زمانی که اتفاق بیفتد