مشاوره حقوقی رایگان - صحت وجود شرکت

سلام خسته نباشید در یک کانال تلگرام پیشنهاد کار شده تحت عنوان ............ حتی گفتن میتونین از پلیس فتا استعلام بگیرین میخاستم بدونم که بهشون اعتماد کنم یا نه ممکنه کلاهبرداری باشه چون یه مبلغی برای ثبت نام میخان با تشکر

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بهتر است به این کانال ها اعتماد نکنید زیرا پلیس فتا هیچ استعلامی به شخصی نمی‌دهند و صرفا کار پیگیری دارند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان کلاهبرداری هست استعلامهای لازم را قبل از واریز انجام دهید و نمادهای اعتماد و...را بررسی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از کانالهای مجازی برای استخدام استفاده نکنید . چون بلافاصله بعد از واریز وجه ممکن است اطلاعات شما هک شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت تحقیقات بیشتری انجام دهید