مشاوره حقوقی رایگان - استعلام قانونی شرکت ....

چگونه قانونی بودن یک شرکت را استعلام بگیریم؟

ایا شرکت بازاریابی شبکه ای ..... قانونی است؟
در اصفهان ...........
با مدیریت اقای ح....

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام با مراجعه به سامانه اداره ثبت شرکت ها و وارد کردن کد ملی شرکت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به آدرس اینترنتی اداره ثبت شرکت‌ها جهت استعلام مراجعه بفرمائید.

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.شناسه ونام شرکت رادرسایت سازمان ثبت واردکنیدمشخص می شود.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
می توانید آخرین آگهی های شرکت را در سایت روزنامه رسمی سرچ کنید و همچنین در سامانه ثبت شرکت ها امکان گرفتن استعلام وجود دارد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شرکت های شبکه ای غیر قانونی است.
استعلام شناسه ملی و شماره ثبت شرکت از سایت روزنامه رسمی

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

منظورتان از قانونی بودن چیست؟ اگر ثبت است میتوانید به صورت آنلاین استعلام بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
از طریق سامانه و اداره ثبت شرکت ها استعلام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

برای این که بتوانیم قانونی بودن و به ثبت رسیده بودن یک شرکت تجاری را استعلام بگیریم می توانیم از یکی از این سه روش استفاده کنیم.

1 )از طریق مراجعه به سایت اداره ثبت اسناد و املاک کل کشور . 2 ) مراجعه به سامانه شناسه ملی اشخاص حقوقی و 3 ) استفاده از روزنامه رسمی .

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

از طریق اداره ثبت شرکت ها استعلام نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق اینترنت سامانه استعلام ثبت شرکت‌ها