مشاوره حقوقی رایگان - اطلاع از اعتبار شرکت

سلام و عرض ادب

آیا شرکت ...، دانش بنیان، ...، یک شرکت معتبر هست؟ یا کلاهبرداری؟
به من این شرکت رو معرفی کردند
اما میخوام بدونم درآمدش حلال هست؟
داخل سایت بعضی ها گفتند کلاهبرداری هست

بعضی افراد گفتند نیست

سرویس ...
اینما و.. و.. خدمات دیگه شرکت
اینها. کلاهبرداری هستند؟؟

سپاسگزارم از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

شرکت دانش بنیان کاملا قانونی هست منتها ممکنه برخی اشخاص سودجو و کلاهبردار تحت این عناوین دروغین فعالیت های مجرمانه ای هم انجام بدن .شما باید شماره ثبت شرکت رو بگیرین و از طریق مرجع ثبت شرکتها استعلام بگیرین که ایا چنین شرکتی واقعا ثبت شده و قانونا فعال هست یاخیر ؟
و آیا موصوع فعالیت شرکت که در اساسنامه درج شده با فعالیت فعلی شرکت مطابقت داره یانه اگر مطابقت نداشته باشه احتمالا تخلفاتی دارن که بایستی بررسی بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شرکتی ادعای پرداخت سود در قبال دریافت وجه را دارد کلاهبرداری است و نباید اعتماد کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به نظر میرسد چنین ادعایی قانونی نباشد
اگر این شرکت ثبت شده باشد در سایت ثبت شرکتها قابل شناسایی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
معتبر است اگر به ثبت رسیده و فعال باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید بهش ثبت شرکت‌ها مراجعه نمایید و از آن طریق استعلامات لازم را بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اداره ثبت شرکتها مرجعی است که میتوانید اعتبار این شرکت را ارزیابی کنید‌ معمولاً شرکتهایی که در قبال دریافت پول وعده سود میدهند کلاهبرداری انجام میدهند.