مشاوره حقوقی رایگان - پلاک موتور سیکلت

سلام من یه پلاک موتور شهرستان بنامم هست حالا یه موتور صفر خریدم اصفهان میگن باید اون پلاکو فک کنی تا پلاک بزنیم بنامت ایا نمیشه دو تا پلاک از دو شهرستان داشت برای دوموتور؟با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر منع قانونی وجود ندارد.
می توانید از طریق پلیس راهور موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بر امکان پذیر مشکلی از این بابت وجود ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ منع قانونی جهت دارا شدن چندین موتور برای چندین شهرستان وجود ندارد و محدودیتی در این حوزه وجود ندارد.بنابراین شما می‌توانید با در اختیار داشتن مدارک مرتبط، اقدامات لازمه را به انجام برسانید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر مشکلی در این زمینه وجود ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

به طور کلی، هر فرد مجاز به اخذ پلاک برای موتورسیکلت می‌باشد و نمی‌توانید دو پلاک متعلق به دو شهرستان مختلف داشته باشید. در واقع، پلاک موتورسیکلت باید با شماره ثبتی که در شهرستانی که محل ثبت موتورسیکلت شماست، به نام شما صادر شده باشد. در صورتی که پلاک موتورسیکلت شما در شهرستانی دیگر ثبت شده است، باید ابتدا پلاک فعلی را فک کنید و سپس پلاک جدید را برای موتورسیکلت خود در شهرستان اصفهان به نام خودتان ثبت کنید.

بهترین راهکار در این موارد، مراجعه به راهور است. شما می‌توانید با مراجعه به این سازمان، در خصوص تغییر پلاک موتورسیکلت خود، اطلاعات دقیق و مربوطه را دریافت کنید.