مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک موتور سیکلت

باسلام
بنده چند سال پیش یک دستگاه موتور سیکلت بصورت قولنامه محضری به شخصی فروختم و شخص مورد نظر هم پس از چند ماه موتور را به فرد دیگری فروخته البته بدون فک پلاک. با توجه به اینکه الان پلاک بنده بر روی موتور نصب میباشد در صورت تخلف آیا بنده جوابگو خواهم بود؟ در حالی که فردی که از بنده خریداری کرده بود در محضر متعهد گردیده که از تاریخ تحویل موتور ،، هر گونه تخلف متوجه ایشان است.

پاسخ ها :

حامد عباسي

جناب آقای حامد عباسي :

باسلام دادخواست توقیف پلاک بدین

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

درد سر اثبات دارد.الآن جریمه ها به حساب شماس.به دادگاه مراجعه و الزام به تنظیم سند و توقیف موتور را به عنوان دستور موقت بخواهید تا از خسارت بیشتر جلوگیری بشه.