مشاوره حقوقی رایگان - اعلام سرقت ؟؟؟؟

با سلام
من سال 91 یک موتورسیکلت فروختم به صورت قولنامه ای و تو مسائل سند و وکالت ناوارد بودم تمام مدارک و موتور سیکت را تحویل دادم به دلال توی گمرک یه برگ از قولنامه پیشم مونده بود و اون برگه هم مفقود شده بعد چند سال برای خرید یک موتور دسته دوم به تعویض پلاک مراجعه کردم و متوجه شدم موتور چند سال پیش هنوز پلاکش به نام منه الآن اون شماره پلاک رو چک کردم خلافی نداره ولی آیا الآن میتونم اعلام سرقت کنم ؟؟ چون سرقت نبوده سهل انگاری خودم بوده ولی حالا تکلیف من چیه ؟؟؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

سلام.خیر.به پلیس راهور مراجعه وبا ارایه مدارک,تقاضای فک پلاک خودرابنمایید.

پرسشگر :

ممنون فقط مدارک شناسایی دارم مدارک موتور چیزی پیشم نیست.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

اگرپلاک بنام شماست ,فروشنامه کافیست.

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با ارایه فروشنامه به راهوروکارت ملی وپرنمودن فرم مربوطه,پلاک فک میشه.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق پلیس راهور اقدام نمایید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

باسلام
خیر چنین امکانی برای شما وجود ندارد می توانید خریدار را الزام به فک پلاک نمایید