مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند به خریدار

باسلام و خسته نباشید بنده موتورسیکلتی را به شخصی فروختم شخص هم موتور را فروخت و موتور دست به دست رفته حالا بنده مدارک موتور پیش بنده هست. میخواستم ببینم چطور میشه صاحب موتور را برای انتقال سند پیدا کرد و در ضمن پلاک موتور ملی هست آیا پلاک متعلق به من است ؟

پاسخ ها :

حسين  فروزان

حسين فروزان :

باید دادخواست فک پلاک بدید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
پلاک ملی نیز بنام شماست، شما میتوانید با در اختیار قرار داشتن مدارک موتور سیکلت و مبایعنامه، با مراجعه به پلیس راهور تقاضای توقیف نمایید و سپس نسبت به انتقال سند و فک پلاک اقدام نمایید.