مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

سلام وقتتون بخیر. همسر من یه موتور خریده تمام اسناد و مدارک و قولنامه که بین صاحب سند هست دستشه. ولی الان صاحب سند رفته خارج امکان دسترسی نداره. چجور می‌توان سند را بنام خودش زد؟ ممنون میشم اگه جوابمو بدین.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام.میتونید دادخواست الزام به تنظیم سند موتور رو به دادگاه بدید ونیازی به حضور صاحب سند نیست

مصطفی زمانی

جناب آقای مصطفی زمانی :

اگر منظور شما این است که کلیه مدارک و اسناد در اختیار همسرتان است میتواند دادخواست الزام به تنظیم سند بدهد مهم نیست که طرف شما خارج باشد یا ایران ابلاغ برای وی ارسال خواهد شد و بعد از تشکیل جلسه دادگاه الزام به تنظیم صادر و در صورت عدم حضور نماینده دادگاه نسبت به انتقال اقدام خواهد کرد