مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند موتور سیکلت

با سلام سلامتی برای شما. اینجانب سه سال قبل یعنی سال 93 یه موتور خریداری کردم ضمنا این موتور دست به دست خریدم. با تمام مدارک الان سند موتور مفقود شدست. فقط کارت موتور با فروشنامه اصلی موجود دارم. به صاحب سند زنگ میزنم جواب نمیده . آیا راهی داره که خریدار نباشه واسه سند اقدام کنم یا نه .. مرسی

پاسخ ها :

محمدمجید قاسمی

محمدمجید قاسمی :

سلام
دادخواست الزام سند علیه کلیه ایادی

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

فکر کنم سوالتون این بود که فروشنده نباشه و اشتباها خریدار نوشتید.
اگر مدارک باشه و فروشنده نباشه ،بله امکان سند زدن هست

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
در هر صورت می بایست صاحب سند اصلی را پیدا کرده و دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه نامبرده مطرح نمایید.

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

صرفا الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک علیه فروشنده از طریق دادگاه