مشاوره حقوقی رایگان - وکالت رفع شکایت از پلاک موتور سیکلت

سلا . 3 سال پیش موتورم سرقت شد و امسال پیدا شد. همه کار ها رو کردم که بفروشم وکالت کامل به خریدار دادم برای فروش و کارهای اداری. دیروز به من گفت هنوز شکایت از روی پلاک برداشته نشده و باید حتما خودم حضوری برم خ زنجان. آیا حضور بنده لازم هست یا میتونم برای این کار هم بهش وکالت بدم؟ اگر خودم باید انجام بدهم آیا حتما باید برم خ زنجان یا اداره آگاهی که موتورم پیدا شده هم میتونه این کار رو انجام بده؟ ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

حسین زاده     محمّد

جناب آقای حسین زاده محمّد :

با سلام احتراما شما می توانید جهت پیگیری اداری وکالت محضری ارایه کنید ضمنا در صورتی که شکایت شما در خصوص سرقت مسترد نشده می توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی یا مراجعه حضوری شکایت قضایی خود را مسترد کنید