مشاوره حقوقی رایگان - پول باقی مانده رهن بعد از تخلیه

سلام خونه روتخلیه کردیم صاحبخونه گفت تا چندروز دیگه باقی پولتونو پس میدم.12میلیون از پولمون مونده
حالا تمام خونه رو رنگ زده دستگیره ها قبلاً خراب بودن همشو ازپول ماعوض کرده
گفته3 تومن دیگه میدم باقیشو بابت خرابی‌ها
بحث لفظی کردیم چون افغانی ومدرک نداریم قولنامه هم بنام فرددیگری هست
میگه هیچی ازپولتونو نمی‌دم
کجا میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

به دادگاه مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند قابلیت طرح دعوا وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شما می بایست شکایت کنید اینکه اتباع هستید ارتباطی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مستاجر می تواند دادخواست مطالبه وجه بدهد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قولنامه بنام هر فردی هست میتواند شکایت کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
خیر
اگر شما قرارداد اجاره دارید شما باید دادخواست مطالبه باقیمانده مبلغ رهن قرارداد اجاره را به طرفیت موجر مطرح نمایید و ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا اظهارنامه دهید وسپس دادخواست مطالبه وجه بر اساس قرارداد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
شخصی که اجاره بنامش هست اقدام به تقویم دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه کند

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

شما اگه مدرکی دارید که پول به موجر پرداخت کردید میتونید دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

دادخواست مطالبه و ‌‌‌‌جه ازطریق دفاتر خدمات قضایی بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شخصی که اجاره بنامش هست دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه مطرح نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مستاحر علیه ایشان بعنوان استرداد باقی ودیعه اقامه دعوی نماید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

شخصی که اجاره بنامش هست دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه مطرح نماید

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام اجاره نامه بنام هرکس بود می تواند شکایت کند و پول رهن را پس بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به دادگاه مراجعه کنید و دادخواست مطالبه وجه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه قولنامه با نام دیگری می‌باشد، بنابراین شما نمی‌توانید برای باز پس گیری پول خود اقدام کنید. و کسی که طرف قولنامه است می‌تواند نسبت به عودت مبلغ پول اقدامی را انجام دهد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید ارتباطی به افغانی بودن ایشان ندارد !!

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید