مشاوره حقوقی رایگان - عدم عودت کامل رهن

با سلام. قرار داد منزل اجاره ای 35 روزه تموم شده و موجر 15 ملیون رو نمیده و میگه ملک رو خراب کردید. تقریبا 2 وجب از گچ خراب شده بود که گچ کردیم. باز اومده میگه رنگ کنید. رنگ کردیم روی گچ رو. باز میگه کل ساختمان باید رنگ بشه تا جای لکه رنگ نمونه. ساختمان سال ساختش 1380 هست. راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام به شکایت کنید تا کارشناس نظر خودرا اعلام کند