مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه فوت در تصادف در صورت نداشتن گواهینامه

پدرم تصادف کرده و به جدول زده و فوت شده، ایا در صورت نداشتن گواهینامه امکان دریافت دیه وجود ندارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در این خصوص بررسی به عمل بیاید صحنه مورد کارشناسی پلیسا راهبر قرار بگیرد و بعد از آن اقدام به شکایت مطلوبه نمایید

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
پدرتون با شخص دیگری تصادف کردند یا خودشون تصادف کردند؟
اگر حالت اول باشد دیه می گیرد. اما در حالت دوم، دیه ای به اشون تعلق نمی گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر راننده مقصر تصادف گواهینامه نداشته باشد و تصادف منجر به فوت او شود، هیچ دیه‌ای به او تعلق نخواهد گرفت؛ حتی اگر بیمه‌نامه داشته باشد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دیه به راننده مقصر بدون گواهینامه تعلق نمیگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متاسفانه خیر
طبق قانون دیه به راننده مقصر فاقد گواهینامه تعلق نخواهد گرفت مگر احراز گردد که راننده ، مقصر حادثه نبوده است و ..