مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در قرارداد پیش خرید آپارتمان

سلام من یک آپارتمان سال 98 پیش خرید کردم که الان در سال 1402 هنوز در مرحله سفت کاری و یک سال و نیم از زمان تحویل تاخیر داشت مبلغ خسارت روزانه در قرارداد پیش خرید روزی 200 هزار تومان ذکر شده یعنی ماهی 6 میلیون تومان با توجه به اینکه من اجاره نشین هستم و اجاره ملک اجاره آپارتمان شبیه ملک فوق در حال حاضر ماهی 30 میلیون تومان است، آیا می توان بجز خسارت ذکر شده در قراداد، خسارتی بابت تاخیر مطالبه کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد دارد
بنظر وجه التزام تعیین‌ی صرفا قابل مطالبه است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

با سلام.
باید قرارداد شما بررسی شود.
اما قاعدتا این نوع وجه التزام از بابت تاخیر است و مطالبه مجدد امکان پذیر نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صرفاً خسارتی که در قرارداد ذکر شده قابل مطالبه است و دادگاه نمی تواند به مبلغ بیشتر یا کمتر رای بدهد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بابت یک مورد نمی‌تواند از دو بابت خسارت را مطالبه کرد و همان که در قرارداد تعیین شده حکم داده میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در قرارداد شما اگر وجه التزام تعیین شده باشد قابل مطالبه است

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به جزئیات قرارداد دارد.به صورت کلی مطابق توافق وشرط عمل میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بستگی به مفاد و شروط قرارداد خواهد داشت و