مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام و عرض ادب. اگر حکم قطعی شود و اجراییه برای 12 میلیون پول از تاریخ تقدیم دادخواست از دیماه 99 به بعد و 50 گرم طلا برای من آمده که پرداخت کنم الان به شعبه مراجعه کردم میگویند طرفت قبول نمیکنه و ماده 477 روزده آیا اگر دادگاه فیش به اینجانب بابت 12 میلیون و تاخیرش به من بده و من به صندوق دادگستری واریز کنم دیگر تاخیر روی پول میرود تا طرف آن را بگیرد یا نه ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حکم قطعی شدع باسد شما میتوتنید ان را اجرا کنید و طلب خود را به نرخ روز دریافت کنید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله اگر پرداخت کنید تاخیر وتادیه تا زمان پرداخت محاسبه می گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می توانند در صورت تمایل خسارات را مطالبه کنند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅در صورت قطعیت حکم از طریق اجرا پیگیر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر در صورت پرداخت وجه به
صندوق دادگستری خسارت تاخیر تادیه
دیگر شامل شما نمیشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اگر پرداخت کنید تاخیر وتادیه تا زمان پرداخت محاسبه می گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر اگر پول واریز کنید مشکلی ایجاد نخواهد شد