مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام ، ما به کسی که سود ماهیانه میداد پول دادیم برای گرفتن سود،اون شخص 4 ماه سود داد و گفت ورشکست شده در صورتی که خونه و ماشین و حقوق و ... داره ،چک هم داریم ولی سوال اینه که اگه چکو بزاریم اجرا و بازداشت بشه با وثیقه آزاد میشه ؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید و وجه چک را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر وصف مجرمانه ندارد
هرچند هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و
بله
وجود چک در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید
چک را می‌توان اجرا گذاشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ولی شما چک‌ها را اجرا بگذارید و اموال ایشان را توقیف کنی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر اموال داشته باشد بازداشت نمی‌شود و شما حقوق خود را از ایشان و در واقع از اموال ایشان مطالبه می کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هر محکوم به حبسی بنا به شرایطی می تواند از وثیقه و ضمانت برای آزاد سازی خود اقدامات لازم را انجام دهد . و در صورت عدم بازگشت به محل حبس ، از محل وثیقه بهره برده می شود .