مشاوره حقوقی رایگان - یکسال حبس تعزیری و 20 شلاق تعزیری

با همسرم چندسال اختلاف داشتم حالا که برگشتم متوجه شدم که داخل اتاق خواب و حال و اشپز خانه دوربین چشمی نصب کرده است که مامور صورت جلسه کرد و هارد را تحویل قاضی داد...قاضی هم یک سال حبس تعزیری و 20شلاق نوشته....ک هر دو تاییدشد
آیا می‌تواند با وثیقه آزاد باشد؟ایا میتوان شلاقش را جزای نقدی کند؟ایا با این حکم می توانم طلاق بگیرم همراه حضانت بچه ام که 7سالش هست؟

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اگر قطعی شده، اول باید بره زندون ولی ممکنه بعد از مدتی از سپری شدن زندان، پابند بشه یا تعلیق یا آزادی مشروط بخوره و آزاد بشه
شلاق رو حتما باید بخوره
این دلایل به تنهایی مجوز طلاق شما نمیشه، ممکنه در کنار سایر عسر و حرج ها قاضی حکم طلاق صادر کنه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اولا آرا صادره باید بررسی شود
ثانیا به صرف آنچه در سوال آمده است خیر طلاق خیر مگر دلایل متقن دیگری نیز وجود داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای گذاشتن وثیقه باید قاضی موافقت نماید
خیر قابل تبدیل نیست
بله با شرایطی امکان طلاق وجود خواهد داشت
در مورد حضانت فرزند دادگاه تصمیم خواهد گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پاسخ تمام سوالات شما می‌تواند مثبت باشد که نیاز به بررسی دارد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

وثیقه منتفی است مگر برای مرخصی شلاق قابل تبدیل طی شرایط خاصی است و بسیار سخت می توانید دادخواست طلاق بدهید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
در وثیقه نظر قاضی باید در نظر گرفت
قابل تبدیل نیست

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
در وثیقه نظر قاضی است
قابل تبدیل نیست

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وثیقه خیر ولی ممکن است تخفیف بگیرد
شماهم میتوانید عسر و حرج را اثبات کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم قطعی شده باشد باید خودش به اجرای احکام معرفی کند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

امکان تغییر حکم هست( اگر رای در مرحله بدوی است). از موارد طلاق نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در مورد وثیقه قاضی تصمیم گیری میکند و برای طلاق امکانش وجود دارد