مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

سلام خسته نباشید ، لطفا جواب بدین ممنون میشم،
خواهرم الان 3روزه زندان برای 78 میلیون الان برای اولین بار داریم درخواست اعسار میدیم میخواستم ببینم از زمان گرفتن کد رهگیری اعسار چقدر زمان میبرد تا 3تا فیش حقوقی بزاریم و بیاریمش بیرون که بعدش برورد برای دادگاه و تعیین اقساط ، من مادر داره از دستم میره میخوام ببینم چقدر زمان میبره بیاریمش بیرون اعسار داریم میزنیم 3تا فیش حقوقی هم هست فقط نمیدونیم از گرفتن کد رهگیری تا بیرون آوردنش چقدر طول میکشد ، ممنون میشم راهنمایی بکنید چون زندان ....واقعااا کثافت است و خواهرم حتی 1ساعتم بازداشت نبوده توی زندگیش چه برسه زندان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بستگی به زمان دادگاه محل اقامت شما دارد . فیش حقوقی کمکی به شما نمی‌کند شما پس از قبولی اعسار می‌بایست اقساط را پرداخت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار دهید و آن را به شعبه مربوطه ارائه دهید تا بر اساس آن نسبت به رفع بازداشت اقدام شود و بر اساس اقساط اعسار بدهی را پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا می توانید از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید.
یکی دو روزه انجام می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام زمان قابل پیش بینی نیست ولی معمولا پروندهای زندانی دار را در اولیت قرارمیدهند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

چک بی‌محل عواقبی دارد،
جهت اعسار می‌بایست تا صدور رای منتظر باشید