مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش ملک مشاع

با سلام و احترام
دستور فروش ملک مشاع غیر قابل افرازدر رهن بانک قابلیت استماع دارد؟
دستور فروش ملک مشاع بازداشتی توسط شخص ثالث چطور؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که در رهن بانک است به نظر امکان فروش وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در رهن بانک باشد تنها از سوی بانک قابل فروش است که ذینفع می باشد در غیر اینصورت شخص ثالث اگر انتفاعی از ان می‌برد باید آن را ثابت کند و سپس اقدام به فروش نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله با حفظ حقوق مرتهن دستور فروش بگیرید پدر مورد دوم هم بله امکانپذیر هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که ملک در رهن باشد ، امکان نقل و انتقال آن ، وجود ندارد مگر این که ملک مد نظر را از رهن بانک خارج کنید تا در آن وقت اقدام به فروش صورت گیرد .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با حفظ حقوق مرتهن امکان پذیر است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در حالت قانونی امکان صدور دستور فروش نماباشد ، مگر این که موافقت بانک را دریافت نمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ملک مشاع ملکی است که دارای چند مالک باشد و به نوعی به صورت مشترک مالکیت آن مال را داشته باشند. حال هر یک از شرکا اگر بخواهد این مالکیت مشترک تقسیم شود لازم است که از اداره ثبت محل وقوع ملک، افراز آن را بخواهند و اگر غیر قابل افراز تشخیص داده شد، می تواند از دادگاه درخواست فروش آن را تقاضا کند.

در درخواست فروش دادگاه در قالب دستور رای صادر میکند و رای به معنای خاص (حکم یا قرار) نیست. لذا قابلیت اعتراض و واخواهی یا اعاده دادرسی ندارد و از اعتبار امر مختومه نیز برخوردار نیست.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
ابتدا باید فک رهن شود. البته، با حفظ حقوق مرتهن نیز طبق قرارداد رهن موجود امکان انتقال متصور است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام و احترام،

دستور فروش ملک مشاع معمولاً به منظور فروش یکی از واحدهای مشاع یا حصصی از آن، تهیه می‌شود. اگر در رهن بانک ملک مشاع به نام شما و شخص دیگری باشد، امکان دارد که دستور فروش ملک مشاع در رهن بانک قابلیت استماع داشته باشد ولی به اجرا در نیاید یعنی مزایده اجرا نشود. به هر حال، برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با بانکی که رهن بانک را صادر کرده تماس بگیرید

در مورد دستور فروش ملک مشاع بازداشتی توسط شخص ثالث، اگر شخصی دستور فروش را تقاضا کرده است، باید در ابتدا دلیل بازداشت بررسی شود. اگر دلیل بازداشت آن برای شما قابل قبول نیست، می‌توانید با استفاده از راهکارهای حقوقی، به دنبال یافتن راه‌حل مناسب باشید برای اعتراض به بازداشت باشید . در هر صورت مثل رهن دستور بروش امکان پذیر است اما مزایده تا رفع بازداشت ممکن نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام کار تخصصی است لطفت شما واریز نشوید و پرونده را به کاربلد بسپارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
افراز ایرادی ندارد دستور فروش خیر مگر با اذن مرتهن