مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش مال مشاع

سلام. ملک مشاع نسقی وجود داره و بانک در اون سهیم شده و اکنون بانک قصد تقاضای دستور فروش سهم خودش رو داره برای گرفتن گواهی عدم افراز باید به دادگاه مراجعه کنیم چون نسقه یا باید به اداره ثبت؟ قابل ذکره که از چند نفر پرسیدم هرکسی یه چیز میگه حتی قاضی 25 سال سابقه میگن که باید از طریق ثبت گواهی بگیریم کدوم درسته؟ و اینجا فقط باید سهم مشاع بانک رو تقاضا کنیم فروخته بشه یا کل مال مشاع رو؟ ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پلاک ثبتی داشته باشد از طریق اداره ثبت باید اخذ بشه
و اگر نداشته باشه از طریق دادگاه موضوع قابل پیگیری است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر پلاک ثبتی داشته باشد از طریق اداره ثبت و اگر نداشته باشد از طریق دادگاه موضوع قابل پیگیری است.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سلبقه ثبتی ندارد و دادگاه صالح است و در دستور فروش کل مال برای مزایده میرود که شمامیتوانید سهم بانک را خریداری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

طبق قانون
اگر جریان ثبتی ملک خاتمه یافته باشد شما باید در اداره ثبت درخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید

و اگر جریان ثبتی ملک خاتمه نیافته باشد شما باید در دادگاه حقوقی دادخواست افراز مال مشاع را مطرح نمایید

و در صورت عدم افراز ، تمام ملک به مزایده گذاشته خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر سابقه ثبتی و شماره ثبت دارند اداره ثبت مراجعه نمایید در غیر این صورت از طریق دادگاه اقدام کنید