با وصیت تا وقتی زنده هستید کاری نمی تونن بکنن توضیحات شما ناقصه
سلام در صورتی که شما سندی دال بر مالکیت همسر خود ، نگارش کرده اید ، به دلیل این که در این اقدام ، قاصد و مختار بوده اید ، بازگشت امکان ندارد . اما اگر در قالب وصیت و یا در قالب هبه باشد ، قابل برگشت خواهد بود .
یک برگه نوشتم ک ک خونه ب زنم دادم و ولی شماره ملی .و تاریخ وامضاش نبوده موقع فرار از خونه برداشته همون موقع زده وصیت نامه ام طوری بود ک داشتم بهش یاد میدادم
باسلام باید اسناد و مدارک بررسی شود
باید متن قرارداد ها و یا مدارکی که در این رابطه وجود دارد بررسی شود و نهایتا اظهارنظر دقیق کرد
با سلام اگر وصیت نوشته اید می توانید از آن رجوع کنید اگر قرارداد دیگری تنظیم کرده اید نیاز به گفتگو دارد تا مشخص شود موضوع چیست
اگر وصیت نوشته اید می توانید از آن رجوع کنید
با درود پرسشگر ارجمند اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود سوال ابهام دارد و کامل نیست
تا زمانی که زنده هستید می توانید از وصیت خود عدول نمایید .
سلام سوال شما ناقص است ظاهرا قرارداد صلح عمری تنظیم شده است و منافع خانه تا زمین فوت متعلق به مصالح میباشد و ..
از وصیت رجوع کنید
قابل بررسی است
با سلام توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.
وصيت و انتقال سند و صلح حقوق داراي اوصاف گول زدن نيست و اصل بر صحت است و خلاف آن نيازمند رسيدگي قضايي مي باشد
باید متن آن را ببینم
با سلام، اگر همسر شما از خانه رفته است و شما به دنبال حل این مسئله هستید، بهتر است که ابتدا تلاش کنید تا به صورت دوستانه با او در مورد مشکلاتتان صحبت کنید و سعی کنید مسائل را با رویکرد صلح آمیز حل کنید. اگر او به این روش موافقت نمیکند، بهتر است که با وکیلی که در امور طلاق و حل اختلافات خانوادگی متخصص است، تماس بگیرید و مشکلاتتان را با او مطرح کنید. در مورد وصیتی که شما نوشتهاید، اگر وصیت شما طبق قوانین و مقررات مربوطه اعتبار داشته باشد، همسرمایه و هم داراییهای شما را به وراثت میبخشد. اما اگر وصیت شما با قوانین و شرایط قانونی مغایرت داشته باشد، ممکن است تاثیری در تقسیم داراییهای شما نداشته باشد. در مورد صلحنامه، اگر شما و همسرتان توافق کنید که ازدواج شما به صورت دوستانه و در حال حاضر ادامه پیدا کند، میتوانید یک صلحنامه بین خودتان بسته و در آن اتفاقاتی مانند تقسیم داراییها، نفقه و حضانت فرزندان خودتان را تعیین کنید. اگر اما توافقی در مورد ادامه زندگی به صورت دوستانه ندارید و تصمیم به طلاق گرفتهاید، بهتر است با وکیلی که در امور طلاق متخصص است، مشورت کنید و مراحل لازم برای درخواست طلاق را پیش بگیرید. در هر صورت، باید توجه داشت که مسائل خانوادگی پیچیده و حساس هستند و برای حل آنها بهتر است از خدمات وکیل متخصص استفاده کنید تا بتوانید مسائل خود را به بهترین شکل حل کنید.
باید وکیل داشته باشید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.