مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وصیت نامه

پدرم درتاریخ مهر ماه امسال 1400 در سن 93 سالگی مرحوم شدند. ایشان در زمان حیات دارای 3 فرزند یک پسر و دو دختر و یک همسر بوده . حدود 31 سال پیش این دو دختر با حیله و نیرنگ. پدرم را علی رغم میلش به دفترخانه برده و وصیت نامه ای را در تاریخ اول آبان سال 1369 بدون اسم بردن از من یا مادرم و حضور ما و بدون شاهدی بصورت پنهانی با قید اینکه یک سوم از اموال منقول وغیر منقول ایشان متعلق به آنها ست اقدام میکنند و از آن زمان تا الان این وصیت نامه را نزد خودشان نگه داشته‌ اند و هیچکس هم از وجود اون اطلاع نداشته حتی خودش تا زمان مرگش. آیا من چگونه میتوانم به نادرست بودن آن اعتراض کنم در خاتمه جهت اطلاع دفترخانه ای که این وصیت نامه را تنظیم نموده از دوستان خانوادگی یکی از این خواهران بوده است. ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگردر وصیتنامه طوری بیان شده که شما از ارث محروم هستید وصیتنامه باطل است اما اگر فقط نسبت به یک سوم اموال تصمیم گیری شده باشد نافذ است مگر اینکه حجر پدر را ثابت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزییات موضوع و مفاد
وصیت نامه مطالعه گردد تا راهکار مناسب ارائه بشود