در جلسه اول دادرسی از حقوق جلسه اول استفاده و تعرض به اصالت سند نمایید همچنین ادعای تردید و جعل
میتوانید به اصالت سند ادعای تردید نمایید
سلام شما میتوانید در جلسه رسیدگی، درخواست ارجاع امر به کارشناس رسمی دادگستری، متخصص در خطشناسی بدهید تا سند، مورد کارشناسی واقع بشود.
سلام اگر امضا وصیتنامه جعل شده است شما شکوائیه جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نمایید و درخواست کارشناس دادگستری برای بررسی موضوع جعلیت سند را نمایید و توسط کارشناس جعل یا عدم جعل سند مشخص خواهد شد
بادرود، پرسشگر ارجمند، نخست، تنفیذ وصیتنامه توسط دادگاه، به منزله تأیید صحت و اصالت آن بوده و در واقع، حکم قطعی محسوب میگردد. با این حال، چنانچه پس از صدور حکم تنفیذ، ادلهای مبنی بر جعلی بودن وصیتنامه کشف گردد، امکان طرح دعوی ابطال حکم تنفیذ وجود خواهد داشت. ثانیا، جهت ابطال حکم تنفیذ، میبایست با ارائه دادخواست به دادگاه صادرکننده حکم، ضمن اقامه دلیل بر جعلی بودن امضای مادر در صفحه اول وصیتنامه، تقاضای ابطال حکم را مطرح نمایید. در این راستا، نظریه کارشناسی رسمی دادگستری در خصوص اصالت امضا، از اهمیت بسزایی برخوردار خواهد بود. ثالثا، در خصوص تهدید برادر به فروش ملک از طریق مزایده، لازم به ذکر است که هر یک از وراث، حق دارند نسبت به سهمالارث خود، تقاضای افراز (تقسیم) ملک مشاع را از دادگاه بنمایند. در صورتی که افراز ملک به لحاظ قانونی امکانپذیر نباشد، دادگاه حکم به فروش ملک از طریق مزایده صادر خواهد نمود. با این وجود، شما میتوانید با ارائه دلیل موجه، از قبیل ضرر فاحش ناشی از فروش ملک به قیمت نازل، از دادگاه تقاضای تأخیر در اجرای حکم مزایده را بنمایید. آنچه پاسخ گفتم، در حد کلیات بود، تحلیل دقیق موضوع شما مستلزم گفتگوی طرفینی است، بنابراین شما را از مشاوره(تلفنی و حضوری) با یک وکیل متخصص بی نیاز نمی کند، دقت کنید، دادگستری عرصه آزمون و خطا نیست.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.