مشاوره حقوقی رایگان - سوال در خصوص تنفیذ وصیت نامه

با سلام. وصیت نامه عادی بعد از 25 سال از فوت پدر توسط یکی از وراث اورده شده است که به خط پدرم نیست ولی امضا ایشان را در یکی از صفحات دارد
ضمن اینکه اینجانب نیز به عنوان وصی در همان صفحه ای که پدر امضا کرده است ، من نیز امضا کرده ام و همچنین برادر دیگرم نیز به عنوان ناظر فقط در همان صفحه امضا نموده است (البته من و برادرم به عنوان وصی و ناظر متن وصیت در هنگام امضا خبر نداشته ایم و فقط به عنوان ناظر و وصی همان صفحه را امضا نموده ایم
ضمنا وصیت نامه به خط کسی می باشد که به عنوان شهود در زیر وصیت نامه امضا نموده است و در حال حاضر در قید حیات می باشد
ضمنا پدر خودش کارمند بوده و سواد کافی جهت نوشتن وصیت نامه داشته است
حال با توجه به اینکه ممکن است مابقی صفحات بدون امضا بعد از فوت پدر تغییر کرده باشد شهادت نویسنده می تواند باعث تنفیذ وصیت نامه شود یا خیر؟
ایا می توان درخواست ابطال وصیت نامه را داد و چقدر متحمل است وصیت نامه باطل شود ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی متن وصیت نامه دارد و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصیت نامه باید به خط خود متوفی و با مهر و امضای وی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حضوری یا از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون فقط همان صفحه ای که دارای امضا است قابلیت استناد دارد ولی ..

وصیت خودنوشت باید به خط و امضا خود موصی باشد
حال اگر وصیتنامه مطابق قانون تنظیم نشده باشد و وصیتنامه خودنوشت به خط خود موصی نباشد ولی برخی از وراث به صحت وصیتنامه اقرار کرده باشند ( وصیتنامه را امضا کرده باشند ) امضاکنندگان در حدود اقرار خود ملزم به مفاد وصیتنامه میباشند

ولی نسبت به وراثی که وصیتنامه را امضا نکرده باشند نافذ نیست و میتوانند درخواست ابطال نسبت به سهم خود مطرح نمایند

سیدعلی شفیعی

جناب آقای سیدعلی شفیعی :

ابطال وصیت نامه بدید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اصالت آن باید توسط کارشناس دادگستری مشخص شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام نیاز‌به بررسی مدارک است در صورت تغییر مفاد می توانید درخواست کارشناسی و استکتاب کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه این یوالها پس رویت و بررسی اسناد قابل اطهار نظر است