مشاوره حقوقی رایگان - زمین موات

سلام و عرض ادب
لطفا صریح و واضح اساتید و دوستان گرام یه راهنمایی بکنند بنده رو
ما بعد از فوت مادر بزرگمون سندی در وسایل شخصی ایشان پیدا کردیم منگوله دار برای سال 1320 که قطعه زمینی شش دانگ 1500 متر از 22 هکتار زمین هست که به نام مادرِ ، مادر بزرگمون هست و اون زمین در حال حاضر با مشخصات و حدود جغرافیایی ذکر شده در سند با اسامی قدیم که کارشناسی شده و دراومده الان در فرودگاه مهراباد واقع شده یعنی دولت فرودگاه مهراباد رو که ساخته 1500 متر زمینش زمین مادر بزرگ ما هست که سندش رو داریم
میخواستم بدونم میشه کاری کرد و انجام شدنی و زنده شدنی و به پول تبدیل شدنی هست یا خیر اگر هست باید از کجا شروع کنیم چیکار کنیم ممنون میشم کمکی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی جهت اشراف کامل بر موضوع مطروحه و در نتیجه ارائه دقیق اظهار نظر حقوقی ، تمامی اسناد و مدارک و مستندات مربوطه مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات زمین و سند مالکیت میباشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک بررسی شود ولی به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه نمایید و در مورد گردش و جریان ثبتی تحقیق نموده و حسب مورد به نهاد تملک کننده مراجعه نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سللم بله میتوانید ولی راهنمایی جهت طرح دعوای صحیح نیازمند بررسی سند دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید این اسناد بررسی بیشتر شود تا با گفتگوی متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صریح و روشن میگم باید سند را ببینم تا صریح و روشن پاسخ بدنم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند راه دفاع از حقوق شما وجود دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید اسناد و مدارک شما بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به اداره‌ی ثبت اسناد منطقه مراجعه نمایید سابقه‌ی ثبتی ملک را زمین را در بیاورید و در صورتی که آخرین مالکیت شما دارید می‌توانید پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی و پروندهایی که اراضی و ملک و کلا اموال غیر منقول در میان است باید توسط وکیل متخصص ملک بررسی و پیگیری شود چرا که موارد کاملا تخصصی است که اشتباه جزئی ممکن است نتایج خیلی ضعیفی را به همراه داشته باشد به همین دلیل گفته می‌شود که رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

اگر شما سند مالکیت زمینی با مشخصاتی که ذکر کرده‌اید دارید، به نظر می‌رسد که می‌توانید از این زمین به عنوان یک دارایی استفاده کنید و در صورت تمایل آن را به فروش برسانید.

برای این کار، ابتدا باید با یک وکیل مشورت کنید و اسناد و مدارک موجود را به او نشان دهید تا بهترین راهکارها را برای شما پیشنهاد دهد. پس از آن، به مراجع مربوطه مراجعه کرده و با استفاده از اسناد و مدارک موجود، مالکیت زمین را تأیید کنید.

لازم به ذکر است که برای فروش یک زمین، باید به مسائلی نظیر تعیین قیمت، پیدا کردن خریدار، انجام معاملات و غیره توجه کنید. همچنین، در برخی موارد، ممکن است نیاز به انجام مطالعات بیشتر در مورد زمین و شرایط موجود باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدارک و مستندات باید بررسی شود بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید