مشاوره حقوقی رایگان - دیه در تصادف

طبق نظریه پزشکی قانونی در تصادفم در ناحیه فک پایین دو شکستگی و شکستگی مهره ال 3 و نیمه در رفتگی مهره پنجم کمری و خاجی برای من تایید شده خواستم ببینم دیه این صدمات چقدر میشود

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین دقیق ان بعد از تایید نظر پزشکی قانونی با اجرای احکام مدنی است

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

تعیین میزان دیه توسط پزشکی قانونی خواهد بود

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

جهت محاسبه دقیق دیه میبایست همراه با مدارک خود به همکاران وکیل مراجعه حضوری داشته باشید.از طریق سایت ها نمیتوانید به ذقم دقیق برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و توسط اجرای احکام

به نرخ روز محاسبه و و صول خواهد شد .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مشخص نیست باید دادگاه با توجه به نظریه پزشکی قانونی تعیین کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مقدار دیه را بعد از اعلام پزشکی قانونی و رای دادگاه اجرای احکام تعیین میکند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

نظریه پزشکی قانونی ملاک است آن را ارسال کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز این جراحات و شکستگیها احتمالا معاینه مجدد داره و فعلا قابل محاسبه نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید درصد ها توسط پزشکی قانونی مشخص شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با نظر پزشکی قانونی درصد دیه تعیین میگردد.آنگاه قابل محاسبه خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان دیه مقرر شما توسط اجرای احکام مربوطه به نرخ روز پرداخت محاسبه می شود

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

به جدول دیات درسایت قوه قضائیه مراجعه کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پزشکی قانونی در نظر خود درصد دیه را مشخص میکند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
میزان صدمات وارد شده و در صد آن توسط پزشکی قانونی اعلام خواهد شد و محاسبه دیه و مطالبه دیه از محکوم علیه پرونده ، توسط شعبه اجرای احکام کیفری صورت خواهد پذیرفت .