مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام تو تصادف پای چپم دوتا استخوان هم شکسته دوتا پلاتین گذاشتن یک سال طول درمان داده میخواستم ببینم حدودا چقدر دیه میاد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد…

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است.
توجه داشته باشید طول درمان تاثیری در میزان دیه ندارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بزرگوار مستحضر باشید که مقدار دیه را پزشکی قانونی شما را معاینه می‌کند مشخص می‌کند چرا که جراحات دیه‌های متفاوت دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین دیه بر اساس نظریه پزشکی قانونی صورت می‌گیرد که در نهایت با حکم قاضی، معادل دقیق ریالی آن توسط شعبه اجرای احکام کیفری محاسبه خواهد شد.