مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مقدار دیه

با درود فراوان
بنده در یک حادثه واژگونی خودرو که راننده بودم دچار شکستگی مچ دست استخوان زند ایفل و زند اعلی شدم که مچ دست هم جابجا شده بود و در رفته بود که با پلاتین دایمی و تعدادی پین مورد درمان قرار گرفت
حالا پزشک قانونی فقط شکستگی استخوان ها را قید کرده است و در رفتگی را عنوان نکرده آیا میتوانم در صورت دادن رضایت به بیمه و گرفتن آن مقدار دیه مجددا بابت در رفتگی مچ دست و از کار افتادگی دستم از بیمه مطالبه دیه کنم ؟

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام
میتوانید به نظرپزشکی قانونی اعتراض کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست معاینه مجد نمایید و توسط هیات 3 نفره مورد معاینه قرار گرفته و درخواست طول درمان هم داشته باشید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع را از پزشکی قانونی پیگیری کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

شکایت دوبار را نمی توان مطرح کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر الان که دادسرا نظر پزشکی قانونی را به شما ابلاع کرده طرف 7 روز باید اعتراض کنید به نظر پزشکی قانونی

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع را از پزشک قانونی پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

به نظرپزشکی قانونی اعتراض کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به نظر پزشک قانونی اعتراض بدهید تا دوباره معاینه شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد
وصول نظریه پزشک قانونی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید