مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

باسلام من سال1400مردادماه تصادف کردم والان دادگاه دیه من رو77میلیون وچهارصدهزارتومان تعیین کرده میخواستم باتوجه به زخم هام که عین نوشته پزشک قانونی روتایپ میکنم مبلغ درستی مشخص شده یااعتراض بزنم
1سایدگی حارصه خلف دست راست،خلف دست چپ،خلف بنداول انگشت نشانه چپ،قدامی فوقانی ساق راست،(سه مورد)،خلف پای راست،خلف خلف پای چپ،قدامی تحتانی ساق چپ ،قدامی میانی ساق چپ،داخلی فوقانی ساق چپ
2پارگی دامیه پیشانی
3کبودی سطح داخلی تحتانی بازوی چپ،قدام ساعدچپ،سطح داخلی ساق راست،ساق چپ
4تورم اندام تحتانی چپ ازبالای زانوتاانگشتان
5شکستگی درثلث فوقانی استخوان درشت نی چپ که باانجام عمل جراحی وتعبیه ابزارارتوپدی اقدام به جااندازی ودرمان شکستگی نموداند.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد، می‌توانید ارتباط برقرار نمایید تا به شما اعلام گردد پس از واریز مبلغ نهایی آنگاه محاسبه و دقیقا تقدیم خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دیه را پزشک قانونی مشخص میکند و دراجرای احکام محاسبه می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود میزان دیه با تشخیص پزشکی قانونی تعیین و ازطریق اجرای احکام محاسبه خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دیه پس از تعیین درصدها در پزشکی قانونی قابل محاسبه توسط اجرای احکام است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه شما توسط اجرای احکام طبق زمان پرداخت محاسبه شده است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله تعیین درصد و میزان دقیق دیه با پزشکی قانونیست باید درصد آنرا بنویسید تا قابل محاسبه گردد