مشاوره حقوقی رایگان - استخدامی ارتش

با سلام درود وقتتون بخیر من تو ارتش خدمت میکردم بعد 7ماه فرار کردم الان میخوام خود معرف بگیرم برم خدمتمو بکنم متاهل هستم متولد 70 اجاره نشینم خودم فعال بسیجم کارت تکمیلی بسیج دارم پدرم کارت ایثارگری داره حین خدمت میتونم استخدام ارتش بشم لطف میکنید جواب بدید تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطابق ضوابط و آگهی های استخدامی مربوطه می‌توان اقدام کرد....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ۺرایطی که اعلام کردید خیر بهتر است ادامه خدمت خود را پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام حین خدمت میتونید اقدام کنید برای کارهای استخدامی اما زمانی مشغول به کار میشید که سربازی خود را تمام کرده باشید

محسن محمدی فارسانی

جناب آقای محسن محمدی فارسانی :

سلام بستگی به مقررات ارتش دارد . سوال شما حقوقی نیست ولی فکر نمی کنم مشکلی باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از ارگان مربوطه بر اساس رزومه شغلی پدرتان اقدام کنید تا امکان آن بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع مذبور را پیگیری فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از منابع انسانی ارتش پیگیر شوید