مشاوره حقوقی رایگان - ارتش

شرایط عمومی ثبت نام ارتش دارم ولی متاسفانه الان پایه یازدهم هستم مشکلی ندارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما این موضوع را باید از طریق ارگانیک قصد عضویت در آن را دارید پیگیری کنید چرا که هر ارگان شرایط و ضوابط خاص خود را دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
به اميدخدا با اخذ ديپلم به دانشگاه هاي افسري رفته و با مدارج خوب و شايسته افسري استمرار خدمت دهيد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد گرفتن دیپلم باید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما مع الاسف حقوقی نیست. لطفا سوالات حقوقی خود که شامل دعاوی حقوقی است مطرح کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط ثبت‌نام را مطالعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یکسال دیگر هم صبر کنید و سپس اقدام نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید تمام مدارک آماده تحویل باشد ولی برای اطلاعات بیشتر به امور انسانی ارتش مراجعه کنید