مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر نام خانوادگی در استخدام

سلام وقت بخیر ؛سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید .نام خانوادگی قبلی پدربزرگم ( ... ...) (اگه میشه فامیلی رو تو سایت نمایش ندید ) که ان زمان عموی من نام همه اعضای خانواده رو تغییر داد . الان سوال من اینه مثلا در فرم ثبت نام ارتش در قسمت مشخص شخصی و بستگان نوشته فامیل فعلی و قبلی مثلا اگه در اینجا برای فامیل قبلی پدربزرگم رو بنویسم ایا تاثیر منفی داره برام یا خیر .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما می بایست شناسنامه خود را با صفحه توضیحات آن را بارگذاری نمایید عید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دور از ذهن نیست اگر مشکلی قبلا وجود داشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل پیش بینی نیست بستگی به ارگان مربوطه دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تغییر شناسنامه چیز مثبت یا منفی نیست صرفا یک اقدام حقوقی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر چند سوال واضح نیست اما در هر صورت تغییر داده شده و سوء‌نیتی در کار نبوده

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر خودتان تغییر فامیل داده اید باید فامیل قبلی را بنویسید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به هر صورت باید مطابق با مشخصات سجلی و اسم فامیل فعلی پر گردد تاعدم تطابق پیش نیاید