مشاوره حقوقی رایگان - جعلی بودن قولنامه

با سلام، پدر بنده در سال 1358 یک زمین به متراژ 500 متر خریده بوده، الان بعد از حدود 43 سال وارث های فوت شده ادعای جعل بودن قولنامه را کرده و بعد از کارشناسی دادگاه اعلام به جعلی بودن کرده اما ورثه ی پدر من چون تعدادشان زیاده پیگیری نکردن، ولی مطمئن هستم جعلی در کار نبوده، حتی یکی از شاهد ها هم زنده هستش
آیا امکان داره بتونم زمین رو پس بگیرم (چطور اثبات کنم جعل نبوده؟)

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید، اثبات جعلی بودن به عهده ی مدعی جعل است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما مسائل ملکی به گونه ای نیست که با اکتفا ب یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چرا که ابعاد مسائل حقوقی گسترده است چه بسا اشتباه در خود خواسته یا دفاعیات به ضرر افراد داخل در پرونده شاکی یا مشتکی عنه خواهان یا خوانده تمام شود. باید بررسی دقیق و کاملی از اوضاع و احوال پرونده ملکی شود اینکهدچگونه طرح دعوی شود و ادله آن چه باشد و بر چه مواد قانونی استناد شود از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که اگر به درستی دادخواست طرح نشود بلاشک در اولین مرحله رسیدگی رد شده و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد و بتوان عنوان دادخواست را روی آن گذاشت ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست با این کیفیت و این دلایل به شعبه قضایی ارسال شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه حقوقی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب و کاملی انجام دهد .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت داشتن زمان به آن اعتراض کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. ملاک تشخیص جعل با کارشناس یا کارشناسان رسمی است.
می توانید در مهلت قانونی اعتراض نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز ب برررسی بیشتر مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که دادگاه حکم قطعی صادر کرده باشد طبق رأی دادگاه باید عمل بسه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق قاعده البینه علی المدعی شخص مدعی می بایست تواند ادعای خود را اثبات کند

که نیاز به بررسی مدارک میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به این که قولنامه مورد اشاره در سوال توسط کارشناس رسمی قوه قضائیه مورد کارشناسی قرار گرفته است و به جعلی بودن سند معتقد بودند و در مدت 7 روز از نظریه کارشناسی نفیا یا اثباتا اقدامی صورت نگرفته است و رای نیز قطعی شده است تنها راهی که شما در پیش رو دارید این است که اعاده دادرسی را به انجام برسانید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان پذیر است اقدام نمایید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر فرجه قانونی نگذشته است اعتراض کنید وتقاضای کارشناسی سه نفره نمایید.

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

اثبات عقد بیع ویا تنظیم سند رو بخواین با گواه ثابت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای اثبات عدم جعلی بودن قولنامه، شما باید مستندات و شواهدی را ارائه دهید که نشان دهنده صحت و اعتبار قولنامه است. ممکن است شواهدی مانند سابقه پرداخت مالیات برای زمین، سابقه تغییر نام در سند مالکیت، سابقه استفاده از زمین برای کشت و دامپروری و غیره را ارائه کنید.

بعلاوه، شما می توانید با استفاده از خدمات وکیل به دادگاه رفته و شواهد خود را به دادگاه ارائه کنید. در صورت تأیید صحت قولنامه توسط دادگاه، شما می توانید حق مالکیت خود را به دست آورید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه مهلت دارید می توانید به نظریه کارشناس اعتراض نماید در صورت قطعی شدن رای تنها راه اعاده دادرسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه جعلی بودن توسط کارشناس تایید شده است شما باید در مهلت مقرر تعیینی به رای کارشناس مستند و مستدل اعتراض نمایید
در این خصوص باید لایحه تخصصی تنظیم گردد که می توانید از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است وکیل اخذ نمایید.
نیاز به رویت نظریه کارشناس

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اثبات این امر پیچیده است چون حکم دادگاه قطعی شده به هر حال تا دادنامه اثبات جعل بررسی نگردد نمی توان اظهار نظر دقیقی کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام در زمان دعوای جعل فرصت دفاع داشتید
الان امکان دفاع ندارید مگر دلیل جدیدی مبنی بر مالکیتتان داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

به نظریه کارشناس اعتراض نماید

و درصورت قطعی شدن رأی تنها راه اعاده دادرسی می باشد

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
به نظر کارشناسی اعتراض نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

باید مدارک شما بررسی گردد و بهتر است وکیل داشته باشید. کار تخصصی است

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. باید به نظریه کارشناسی اعتراض بگذارید و به شهادت شهود استناد کنید
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

اگه در مرحله بدوی حکم علیه شما بوده و به آن معترص هستید میتونید تجدید نظر کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی