مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه

سلام، وقت بخیر
حدود 10 روز گذشته معامله ای جهت خرید حلقه طلا صورت گرفته و مبلغ 50 میلیون بیعانه پرداخت شده است، اکنون زمان تحویل وزن طلای ساخته شده بالاتر از توافق لفظی صورت گرفته می‌باشد و طلافروش حاضر به ساخت مجدد با وزن توافق شده نیست. به چه طریق می توان بیعانه را پس گرفت و معامله را فسخ کرد؟ با در نظر گرفتن این موضوع که در روز خرید و پرداخت بیعانه هر گرم طلا از قیمت روز تحویل بالاتر بوده و توافق مبلغ براساس روز خرید و قیمت بالاتر صورت گرفته است.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در این خصوص ترجیحا باید توافق حاصل نمایید
در غیر اینصورت می توانید بدوا اظهارنامه ای به طلاساز ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.
اگر بخواهید طرح دعوی کنید اثبات اینکه میزان وزن طلا برخلاف توافق بوده خیلی سخت است و از طرفی رسیدگی به پرونده زمانبر است که این موضوع نیز به ضرر شما است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند بستگی به توافقات حاصله دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در مورد استرداد بیعانه منوط به توافق اولیه بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهدی برای این توافق دارید قابل پیگیری است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر قرارداد دارید به اتحادیه مربوطه مراجعه فرمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید اگر ایشان حاضر به ساخت نشد میتوانید طبق قانون اظهارنامه بدهید و قرارداد را فسخ کنید که البته زمانی هست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید دید چقدر بالاتر از مبلغ مورو توافق بوده است که قابلیت اقماض دارد یا خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بهتر است توافق نمایید
از طریق اتحادیه پیگیری نمایید باید جهت مطالبات از طریق دادگاه موارد ذکر شده را اثبات نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید.اگر بخواهید طرح دعوی کنید اثبات این که میزان وزن طلا بر خلاف توافق بوده است خیلی سخت و دشوار است . مضافا بر این که رسیدگی به پرونده زمان بر است که این موضوع نیز به ضرر شما خواهد بود .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بااتحادیه درمیان بگذاریدوقراردادبایدبررسی گرددتانظرقطعی بتوان داد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید