مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در مورد برنگرداندن بیعانه

سلام
من یک و نیم ماه پیش برای اموزش میکروبلیدینگ ثبت نام کردم و بیعانه پرداخت کردم
ولی متاسفانه مشکلی پیش امد و منصرف شدم و 18 روز مانده به شروع کلاس به ارایشگاه اطلاع دادم که نمیتونم بیام
ولی متاسفانه میگن چون کنسلی از سمت من بوده بیعانه رو بر نمیگردونن
این ایا درسته
من 18 روز قبل بهشون اطلاع دادم و چطور میتونن به این راحتی بیعانه رو برنگردونن
من میتونم شکایت کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اتحادیه مراجعه نمایید و ایشان مکلف هستند که مبلغ بیعانه را مسترد نمایند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا به اتحادیه اگر موثر واقع نشد دادخواست مطالبه وجه به استناد فیش واریزی ثبت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به اتحادیه مراجعه نمایید و موضوع را پیگیری کنید