مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه

باسلام بنده برای ساخت یک منزل مسکونی با الماتور بند قرارداد بستم و5میلیون بیعانه دادم بعدا برایم مشکل پیش امد نتوانستم منزل مسکونی رو بسازم حالا راهنمایی برای استرداد بیعانه میخواهم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بااستناد به فیش واریز دادخواست دهید جهت تنظیم دادخواست ونحوه ان تماس بگیرید از طریق سایت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه به استناد فیش‌های واریزی در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.
ابتدائاً بهتر است از طریق ارسال اظهارنامه اقدام بفرمائید.