مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه لباس عروس

باسلام. من حدود بیست روز پیش یک میلیون تومان بابت بیعانه لباس عروسیم که حدودا بیست روز دیگه هست پرداخت کردم الان از این لباس عروس پشیمان شدم ولی فروشنده بیعانمو پس نامیده لطفاً راهنماییم کنین چکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا باید دید توافق بین طرفین چگونه بوده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به توافقات حاصله دارد
وانگهی ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر موثر نبود آنگاه طرح شکایت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق توافق باید عمل بشه.
اگر بیعانه به عنوان خسارت پشیمانی تعیین شده باشد قابل استرداد نیست.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید مسترد کند، از طریق اتحادیه و اگر نشد، شورای حل اختلاف

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به توافق شما دارد شاید ایشان هم با توجه به نظر شما  اقداماتی انجام داده باشد و حتی می‌تواند کل مبلغ را از شما مطالبه کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به توافق شما دارداگر بیعانه به عنوان خسارت پشیمانی تعیین شده باشد نمیتوانید استرداد کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر پارچه بریده است شما به او ضرر زدید ولی اگر پارچه را نبریده است ، اول بهش اطهارنامه بده اگر نداد دادخواست بده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به توافق اولیه فیمابین شما و مزون عروس دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در این خصوص به ایشان ارسال و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید به عهدتان پایبند باشید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

بستگی به توافق شما دارد ،ولی اگر توافق در کار نباشد می توانید دادخواست استرداد وجه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به توافقات فی مابین دارد چنانچه خسارت پشیمانی باشد قابل استرداد نمی باشد در غیر این صورت از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بستگی به توافق طرفین یا قرارداد و رسید فیمابین دارد
به اتحادیه مربوطه مراجعه نمایید اگر به نتیجه نرسید میتوانید ابتدا اظهارنامه اگر حاصلی نداشت دادخواست مطالبه وجه بدهید البته این در صورتی است که مبلغ بیعانه ما بین شما به عنوان خسارت پشیمانی در نظر گرفته نشده باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید مشخص نمایید که بیعانه را برای چه چیزی پرداخت کرده بودید