مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه

با سلام من مبلغی به عنوان بیعانه برای خرید دیوار کوب از دفتر دکوراسیون پرداخت کردم و نمیخوام اون دفتر برای من اون کالا بزنه هیچ جنسی به من نداده و مبلغ بیعانه هم بهم بر نمی‌گردونه چطور بیعانم پس بگیرم؟
آیا باید خسارت بدم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بدوا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه.
اگر بیعانه به عنوان ضرر و زیان پشیمانی در نظر گرفته شده باشد یا طبق عرف به عنوان ضرر و زیان باشد قابل مطالبه نیست.