مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه

سلام
من دوماه پیش به واسطه یکی از دوستان با آقایی آشنا شدم.قرار شد ایشون یک جنسی رو بیاره تهران برای کارشناسی و فروش.که مبلغ 25ملیون تومن بیانه زدیم براش.ولی این آقا نیاوردن جنسو.مدرک هم فیش های واریز بنده برای طرفه.خواستم ببینم چجوری پیگیر شم بهتره.ممنون

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام هم کیفری کلاهبرداری قابل اقدام هست هم مطالبه وجه علیه شخصی ک پول ب حسابش واریز شده و شخص طرف قرارداد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

صرف نظر از اینکه جنسی قرار بوده بیاورد یا نیاورد و یا هر رابطه حقوقی دیگر، ایشان مبلغ وصول شده را باید به شما در صورتی که مستحق نباشد مسترد کند برای ایشان اظهارنامه‌ای ارسال کنید چند روز فرصت دهید پس از آن طرح دعوی مطالبه وجه به استناد پرینت پرداختی نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر مشخصات از ایشان دارید طرح دعوی مطالبه وجه بزنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع قابل شکایت است
شکواییه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع تنظیم کنید

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست استرداد وجه به استناد فیش واریزی طرح کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
دادخواست مطالبه وجه
موفق باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا خطاب به ایشان اظهارنامه دهید اگر پاسخی دریافت نکردید دادخواست مطالبه وجه ه استناد همان فیش‌های واریزی و اطهارنامه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه‌نکرد سپس دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای اثبات عقد بیع و الزام به تحویل مبیع

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته‌های مطالبه وجه به استناد پرینت بانکی و مطالبه خسارت تأخیر تأدیه به انضمام مطالبه خسارات دادرسی را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه را اقامه نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست مطالبه وجه بر اساس فیش های واریزی دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست ایفای تعهد به واسطه فیش واریزی و پیامک یا مکالمه رد و بدل شده یا استشهادی جهت بیعانه خرید جنس