مشاوره حقوقی رایگان - خانه پدری

سلام
خانه پدری من فاقد سند مالکیت میباشد،نظر به اینکه طبق اظهارات موجود در اداره ثبت اسناد،ملک فوق الذکر مربوط به پدربزرگم بوده و ایشان دارای 2 فرزند پسر(پدرم و عمویم)که هردو فرزند در قید حیات نیستند.
لطفا روند اقدامات لازم جهت اخذ سند مالکیت ملک مذکور بنام ورثه مربوطه را راهنمایی فرمایید.
با سپاس

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید فرزندان عمویتان یک اقرامحضری اقرار کنند که ملک در تقسیم ماترک مرحوم ....به پسرش .....مرحوم اختصاص پیدا کرده و ما هیچ ادعایی نسبت به این ملک نداریم

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول تهیه گواهی انحصار ورثه پدر بزرگ و پدر و عمو جدا بعد اقرار نامه فرزندان عمو که این ملک مال در شماست بعد اداره ثبت

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.ابتدا می بایست نسبت به اخذ گواهی انحصاروراثت آن مرحومان از طریق دفاتر خدمات قضایی (دادخواست به شورای حل اختلاف) محل اقدام نمایید . سپس از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل ملک، تقاضای صدور سند مالکیت بنام وراث بنمایید .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نسبت به اخذ گواهی انحصاروراثت اقدام نماییدسپس از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل ملک، تقاضای صدور سند مالکیت بنام وراث بنمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود ابتدا با اخذ گواهی حصر وراثت سپس نیز با همکاری دیگر وراث اقدام نمایید
چنانچه افاقه ننمود
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید حضورا از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید.

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام. دریافت حصر وراثت، اثبات مالکیت ملک و سپس از طریق اداره ثبت اسناد اقدام به دریافت سند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید برای سند مالکیت علیه وراث اقامه دعوا کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا در شورا درخواست انحصار وراثت نسبت به پدربزرگ را مطرح نمایید
و بعد درخواست انحصار وراثت نسبت به پدر و عمو را اقامه نمایید تا ‌تمام ورثه معلوم بشوند

و سپس باید تمام ورثه به یک نفر وکالت بدهند

و بعد وکیل با مراجعه به اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت طبق مواد 47 و 48 یا ماده 22 و سایر مواد قانون ثبت را نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمات شما کاربر محترم در وهله اول باید گفته شود که پرونده هایی که پلکی هستند یا یک بعد آن اراضی و ملک است طوری نیست که یک پرسش و پاسخ شما را به راه حل برساند چون دایره مسائل حقوقی گسترده است کما اینکه اهمال و سهل انگاری در طرح دقیق عنوان خواسته یا دفاعیات به ضرر افراد تمام شود. باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده شود طرح دعوی و چگونگی طرح آن قدم اول است که باید دقیق برداشته شود چرا که اگر به درستی دادخواست مطرح نشود در اولینجلسه رسیدگی به آن‌ ایراد و رد می‌شود و همچنین ممکن است شرایط شکلی آن درست باشد ولی به صلاح نباشد که این نوع دادخواست داده شود . اگر هم که پرونده در جریان باشد باید مطالعه پرونده در شعبه قضایی صورت گیرد که وکیل از جزئیات پرونده باخبر شود و دفاعیات مناسب تری تهیه گردد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا انحصار وراثت نمایید سپس وراث درخواست صدور سند از اداره ثبت اسناد نمایند .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

انحصار وراثت کنید و بعد تمامی ورثه یچبه یکی از وراث وکالت کاری جهت این مورد بدهد

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام وقت بخیر
در وهله اول شما می بایست اقدام به اخذ گواهی حصر وراثت پدربزرگتان نماید و سپس گواهی حصر وراثت پدر و عمویتان و سپس از طریق اداره ثبت ‌و اسناد و‌ املاک مربوط تقاضای صدور سند مالکیت نسبت به سهم الارث خودتان بنماید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام بدوا اقدام به اخذ گواهی انحصاروراثت نمایید سپس تقاضای صدور سند مالکیت از اداره ثبت نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،وراث با اخذ گواهی انحصار وراثت نسبت به ملک‌مذکور دادخواست اثبات مالکیت بر حسب مستندات دهند.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که بین وراث در مالکیت ملک مورد اشاره اختلاف وجود داشته باشد بایستی اقدام به طرح دعوای اثبات مالکیت شود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک مالکیت پدرتان یا پدربزرگتان به انضمام گواهی حصر وراثت ( حسب مورد پدر و پدر بزرگ و عمویتان ) توسط تمامی ورثه یا یک نفر به وکالت از بقیه از طریق سایت به آدرس sabtemelk.ssaa.ir مراجعه کنند و مدارک و درخواست خود را ثبت نمایند تا مراحل بعدی از طریق پیامک به آنها ابلاغ شود

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با درود
با گواهی حصر وراثت جهت تنظیم سند به اداره ثبت اسناد مراجعه بفرمایید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. بدوا وراث باید برای پدر و عمویت گواهی انحصار وراثت بگیرند و با آن به اداره ثبت اسناد برای گرفتن سند مالکیت مراجعه کنند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com
amirizadeh.vakil@gmail.com
r_amirizadeh @

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

ابتدا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی گواهی انحصار به وراثت ثبت و از طریق شورای حل اختلاف آن
گواهی را اخذ نمایید سپس از طریق اداره ثبت و اسناد مبادرت به اخذ سند نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ابتدا اخذ انحصار وراثت و سپس گرفتن وکالتنامه از وراث یا طرح دعوای تقسیم ترکه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به اخذ گواهی انحصاروراثت از طریق دفاتر خدمات قضایی (دادخواست به شورای حل اختلاف) محل اقدام نمایید . سپس از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل ملک درخواست صدور سند مالکیت بنام وراث بنمایید

یک وکیل

گام اول انجام اقدامات مربوط به دریافت انحصار وراثت است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

وراث این دو باید درخواست صدور سند مشاع بدهند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ انحصار وراثت وتقاضای صدور سند افرازی برای هر ورثه امکان صدور سند است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا انحصار وراثت پدر بزرگ و سپس پدر و سپس عمو یتان را باید بگیرید و سپس از اداره اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت بدهید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باگواهی انحصار وراثث می توانند نسبت اخذ سند اقدام نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید در خصوص اخذ گواهی حصر وراثت اقدامات لازم انجام پذیرد سپس از طریق اداره ثبت درخواست صدور سند مالکیت بنام وراث را نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

ابتدا باید گواهی انحصار و وراثت اخذ نمایید

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

با سلام انحصار پدر بزرگ و پدر و عمو رو به همراه سند ملک و اوراق هویت ورثه به اداره ثبت ببرید و تقاضای سند کنید. اگر همه نمی توانند حاضرشوند وکالت مدنی به یک نفر بدهند تا انجام دهد

سمیرا رضایی

سمیرا رضایی :

با سلام شما می توانید با گواهی حصر وراثت به اداره ثبت مراجعه و میزان سهن الارث سند مالکیت مشاعی دریافت نماید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

ابتدا باید ورثه مشخص شوند پس باید گواهی انحصار ورثه پدر رضا و دو فرزند گرفته شود سفر است همگی به یکی از وراث وکالت کاری جهت امور کاری مربوط به اخذ سند رسمی از ادارات ثبت اسناد و سایر مراجع بدهید تا انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق اداره ثبت پیگیری نماید یا وکیل بگیرید

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

تمامی وراث یا وکیل آنها به اداره ی ثبت محل مراجعه کند و درخواست صدور سند نماید