مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای و توقیف ان

سلام
همسرم مهریه اش را به اجرا گذاشته است و از اسناد ملک های قولنامه ای من مدرکی ندارد..
آیا میتواند استعلام بگیره ببینه من چه ملک های قولنامه ای دارم؟

پاسخ ها :

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام املاک قولنامه و عادی قابلیت استعلام را نداشته و از طریق اجرای ثبت قابل توصیف نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قابل استعلام نیست مگر انکه سند داشته باشد و یا بتواند ان را ثابت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر املاک قولنامه ای قابل استعلام نیست و در جایی بنام دارنده ثبت نمیشود

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی خیر امکان استعلام املاک با سندعادی و قولنامه ای وجود ندارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. املاکی که سند رسمی ندارند قابل استعلام از اداره ثبت نسیتند. مگر اینکه در شهرداری ثبت شده باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قولنامه با کد رهگیری در مشاور املاک انجام شده باشد امکان استعلام از طریق اتحادیه املاک وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با شرایط خاصی امکان توقیف اموالی که دارای سند عادی هستند وجود خواهد داشت البته باید اثبات گردد که این اموال متعلق به زوج است و

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صورت استعلام از اداره ثبت خیر ، ولی املاک قولنامه ای نیز تحت شرایطی خاص قابلیت توقیف را دارند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

املاک قولنامه ای ثبت نشده و باید ایشان ثابت کنند که ملک به شما تعلق دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. خیر، اداره ثبت اسناد و املاک فقط نسبت به املاکی که سند رسمی دارد و در طرح جامع اسناد ثبت شده، می تواند پاسخ دهد .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر امکان استعلام املاک با سندعادی و قولنامه ای وجود ندارد

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

خیر ملک های قولنامه ای قابل استعلام نیستن ولی با امارات و دلایل می تونه اثبات بکنه که ملک شماست

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، املاک قولنامه ای قابل استعلام از مراجع ثبتی نیست ، ولی در صورت اثبات مالکیت و سایر ادله امکان وصول مهریه موجود است

مهدي  داودي

مهدي داودي :

خیر، قابل استعلام نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام اگر املاک قولنامه ای هستند و ایشان از محل وموقعیت انها اطلاعی ندارد قابل اسعلام وشناسایی نیستند

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز قراردادهای عادی من جمله قولنامه و مبایعه نامه قابلیت استعلام نداره ومگر سند رسمی فقط

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله طبق شرایطی چنین چیزی امکان پذیر است و البته راهکار قانونی دارد اینکه همسر شما این راهکار را بلد باشد یا خیر معلوم نیست

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام قولنامه های فاقد کدرهگیری را نمی‌توان استعلام گرفت مگر اینکه مشخصات و...ملک قولنامه ای نزد زوجه باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

قابل استعلام نمی باشد.مگر به طرق دیگر اثبات نماید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

املاک قولنامه ای در سامانه ثبت اسناد وجود ندارد و قابلیت استعلام ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

اداره ثبت اسناد و املاک فقط نسبت به املاکی که سند رسمی دارد ، می تواند توقیف نماید

املاک قولنامه ای نیز تحت شرایطی خاص قابلیت توقیف را دارند از جمله استعلام کد رهگیری از اتحادیه املاک

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیر،املاک قولنامه ای قابل استعلام نیستن فقط ملکی قابل استعلام می باشد که سندآن به نام شماثبت گردیده باشد