مشاوره حقوقی رایگان - منقضی شدن وکالت تعویض پلاک

سلام. ماشین خودم رو فروختم. به خریدار خودرو وکالت 60 روزه دادم.بعد از یک ماه بیمه ماشین خانومم تموم شد و برای استفاده از تخفیف بیمه خودم نیاز بود که ماشین قبلی فک پلاک بشه.ولی خریدار اقدام به تعویض پلاک نکرد.آیا میشه از خریدار برای وکالت نامه جدید،خسارت گرفت؟
15 روز ماشین بیمه نداشت(جریمه بیمه)صبرکردم ولی تعویض پلاک نکرد و حدودا 1.5 میلیون تخفیف بیمه رو نشد استفاده کنم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانستید سه ماهه بیمه کنید.
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر امکان مطالبه خسارت وجود ندارد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

وکالت نامه جدید باید تنظیم گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت خیر ،
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو و خسارات را به طرفیت خریدار مطرح نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چیزی که میفرمایید در وادی عمل شدنی نیست و به مشکلات زیادی میخورید روند کلی تعویض پلاک بدین صورت است یکی آینده هر دو خریدار و فروشنده به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کنند و کارهای مربوطه انجام میشود یک مورد هم زمانی است که خریدار از فروشنده وکالتنامه دارد و با داشتن و وکالتنامه و برگ سبز به مراکز تعویض پلاک مراجعه می‌کند و تعویض را را انجام میدهد.
موارد دیگر مانند سوالی که مطرح کردید در حاشیه این موضوع گنجانده میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چنین دعاویی در دادگاه سخت به نتیجه میرسد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما باید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست الزام به تعویض پلاک دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. باید به شرایط مبایعه نامه فی ما بین مراجعه نمایید. آیا چنین شرطی وچود دارد یاخیر؟

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید دید در قرداد چنین چیزی درج شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان مطالبه خسارت در این مورد نیست

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ؛؛؛

دادخواست الزام به فک پلاک را پیگیری نمایید.