مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور مالک خودرو جهت تعویض پلاک و توقیف خودرو به دلیلی بدهی مالک خودرو

سلام وقت بخیر
احتراما اینجانب مدت 10 سال که خودرو رو خریدم و خریدار به دلیل مشکلاتی که داشت برای تعویض پلاک نیامده در حال حاضر خودرو که من خریداری کردم و مدت 10 سال بیمه کردم به نام خودم قولنامه دستی نوشته شده به علت بدهی مالک که الان خودرو به نام ایشان می باشد خودرو توقیف شده است دستور قضائی روی خودرو لطفا جهت انجام تعویض پلاک ارائه طریق بفرمائید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف شده دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت فروشنده و شخصی که خودرو را توقیف کرده اقامه نمایید و تمام مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید و

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت فروشنده و شخصی که خودرو را توقیف کرده اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت فروشنده و شخصی که خودرو را توقیف کرده اقامه نمایید و تمام مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با سلام اگر توقیف شده دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت فروشنده و شخصی که خودرو را توقیف کرده اقامه نمایید و تمام مدارک خود را ضمیمه دادخواست نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض ثالث اجرایی ارایه بدهید ودر دادگاه ثابت کنید که در ان زمان ماشین در تصرف مالک قبلی بوده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت فروشنده و شخصی که خودرو را توقیف نموده است تقدیم نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید دادخواست است اعتراض ثالث اجرایی بدهید تا خودرو رفع توقیف شود.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت هر دو نفر فروشنده و خریدار تنظیم کنید.

حسن حسین خانلی

حسن حسین خانلی :

باسلام
نخست علت توقیف را جویا و سپس رفع توقیف و یا اعتراض ثالث اجرایی را بخواهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دادخواست اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعتراض ثالث اجرایی نمایید