مشاوره حقوقی رایگان - سرقت لوازم خودرو در پاركينگ

سلام، وقت بخير. بنده يک خودروي ٢٠٦ از شخصي خريداري كردم و قرار بر اين شد كه هر زمان خواستم درخواست تنظيم سند بكنم ولي به بنده نگفت كه خودرو ليزينگي ميباشد. شخص فروشنده بعد از مدتي بابت بدهي متواري شد و خودروي بنده را بعد از مدتي كلانتري توقيف كرد و به پاركينگ ارجاع داد. از سال ٩٤ تا سال ٩٩ كه شخص فروشنده آمد ليزينگ تسويه كرد و سند رو به صورت وكالت به نام بنده انتقال داد و بنده پس از سير مراحل قانوني و دريافت ترخيص خودرو به پاركينگ مراجع نمودم ولي ديدم كل لوازم خودرو به سرقت رفته است و فقط موتور خالي با صندلي و رينگ لاستيك مانده است و كلي خسارت زده است. بدنه خودرو (سقف ) آسيب شديدي ديده، استارت، دينام، هيدروليك، رادياتور، متعلقات فرمان و آي سي يو، باتري و غيره به سرقت رفته است. من الان بايد چي كار كنم؟ توضيح اين كه فعلا خودرو رو از پاركينگ در نياوردم.

پاسخ ها :

سرقت لوازم خودرو در پارکینگ توقیف خودرو به دلیل بدهی فروشنده توقیف خودرو لیزینگی خودرو لیزینگی خودرو سرقت پارکینگ