مشاوره حقوقی رایگان - ثابت کردن عدم جرم

سلام وقت بخیر
طی یه دعوا که موجب شکستن بینی و اسیب همسرم شد ، مدت ده روز بعد از شکایت ما از ماهم شکایت کردن که چاقو زدیم به پای طرف (در صورتی که شیشه در رفت توی پای طرف) حالا سوال من اینه ممکنه طرف از کسی بخاد با چاقو بزنتش و بره پزشک قانونی نامه بگیره؟ ایا اینو قاضی میتونه بفهمه؟ ما چجور ثابت کنیم که چاقو کشی کار ما نبوده؟

پاسخ ها :

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
شما طی لایحه دفاعیه ادله و مدارک(دوربین مدار بسته، شهادت شهود و.... ) را تقدیم نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خودزنی توسط پزشکی قانونی مشخص خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که خود زنی کرده باشد از طریق پزشکی قانونی معمولاً قابل تشخیص است.
اگر از شخص دیگری خواسته باشد جرحی وارد کن باز از طریق پزشکی قانونی معمولاً قابل تشخیص است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بله خود زنی یا موارد دین چنینی زیاد پیش میاد متاسفانه و این وکیل است که باید پرونده را مطالعه کند و بر همان اساس دفاعیات مناسب تنظیم کمد و شما را از محکومیت نجات دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

اصل بر برائت است مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خویش را اثبات کند صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اری نظر پزشک قانونی نیز تاثیر گذار است
اسناد و مدارک و محتویات پرونده نیز حائز اهمیت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی متوسل به دوربین مدار بسته و شاهدینی که در صحنه جرم حی و حاضر بوده‌اند شوید تا بی‌گناهی خود را به اثبات برسانید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شاهد و قاضی خودش با توجه به نظریه پزشکی قانونی متوجه میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مذبور تماما توسط پزشکی قانونی قابل تشخیص است لیکن نحوه استناد به این موارد مهم است که نیازمند تخصص وکیل است و بهتر است در این خصوص وکیل بگیرید یا از مشاوره بهره مند شوید
در صورت تمایل از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پرداختی به حساب انها دارید حتما رسید بگیرد اما اگر عدم سو نیت شما هم احراز شود قرار کنع تعقیب میخورد